V našem vrtcu verjamemo, da je stik z naravo ključnega pomena za zdrav razvoj otrok. Zato z velikim veseljem predstavljamo naš planinski krožek, ki je posebej zasnovan, da naše najmlajše popelje na raziskovanje čudovitih naravnih lepot, ki jih naša okolica ponuja.

Ta program je več kot le sprehod v naravi; je priložnost za otroke, da razvijajo svojo radovednost, motorične sposobnosti in ljubezen do narave. Skozi igro in raziskovanje v varnem in spodbudnem okolju naši izkušeni vzgojitelji vodijo otroke skozi različne pohodne poti, prilagojene njihovi starosti in zmožnostim.

Vsak pohod je zasnovan tako, da otroke uči o pomenu ohranjanja narave, jih spodbuja k raziskovanju različnih rastlin in živali ter jim omogoča, da izkusijo radost in zadovoljstvo, ki prihaja z doseganjem malih ciljev. Verjamemo, da so to dragocene lekcije, ki bodo otrokom koristile skozi vse življenje.

Planinski krožek poteka skozi vse leto, pri čemer vsak letni čas ponuja edinstvene priložnosti za učenje in zabavo. Od pomladanskega odkrivanja prvih cvetov do zimskih avantur na svežem zraku, naši pohodi so polni čarobnih trenutkov, ki jih otroci preživijo v naravi.