V našem vrtcu verjamemo, da je ples eden najlepših načinov za izražanje, učenje in rast. Zato z velikim navdušenjem vabimo vaše malčke, da se nam pridružijo v našem plesnem programu “Plesne urice“, kjer bomo skupaj raziskovali čarobni svet plesa.

Naš plesni program je zasnovan tako, da spodbuja otrokovo kreativnost, izboljšuje motorične sposobnosti in krepi samozavest skozi igro in zabavo. Pod vodstvom naših izkušenih plesnih učiteljev bodo otroci imeli priložnost spoznati različne plesne stile, od klasičnega baleta do sodobnih plesnih gibov, vse prilagojeno njihovi starosti in razvojni stopnji.

Vsako plesno srečanje je nova avantura, polna glasbe, smeha in učenja. Otroci se bodo naučili osnovnih plesnih korakov, razvijali občutek za ritem in glasbo ter skozi ples izražali svoja čustva in ideje. Poudarek je na ustvarjanju pozitivne in podporne skupnosti, kjer vsak otrok lahko zasije v svoji edinstvenosti.

Ob ponedeljkih, ob 16.00, se z našimi mladimi plesalci že drugo šolsko leto družimo, plešemo, rajamo, predvsem pa uživamo ob plesnih gibih in glasbi.

Lep plesni pozdrav od Vesne in Natalije.