SREČNO IZ VRTCA V ŠOLO

V sredo, 12. junija, se je v športnem domu Sevnica odvila že tradicionalna prireditev Vrtca Ciciban Sevnica, s katero se otroci poslavljajo od predšolskega obdobja.

S petjem, deklamiranjem in plesom, sta se poslovila 102 otroka iz oddelkov Škratki, Murenčki, Veverice, Sončki, Cepetavčki, Gobice, Mravljice in Balončki. Pod skrbnim vodstvom vzgojiteljic, so otroci pridno vadili in tako navdušili številno občinstvo. Za še bolj ubrano petje, so poskrbeli glasbeniki, ki so otroke spremljali na instrumentih – Franci Požek (kitara), Iris Matić (klavinova), Rok Železnik (saksofon) in Marko Traven (cajon), program pa je spretno povezovala Helena Lužar. Otroke je v nagovoru pozdravila tudi ravnateljica Vrtca Vlasta Fele, ki jim je namenila veliko vzpodbudnih besed in jim zaželela vse lepo tudi v bodoče. Za zaključek prireditve so se na odru zbrali vsi otroci in pod vodstvom zborovodje Melite Železnik zapeli tri pesmi, skupaj z vsemi zaposlenimi pa še himno vrtca Moj vrtec. Tik pred koncem pa sta otroke presenetila še Jakec (Barbara Vovk) in Katka (Tanja Sorčan) – naši maskoti, ki sta na šaljiv način otrokom povedala, kako znata seštevati. Seveda sta poskrbela tudi za sladko osvežitev s sladoledom.

Zahvaljujemo se vsem sodelavkam in sodelavcem, ki so pomagali pri prireditvi, še posebej pomočnici ravnateljice Zdenki Poljšak, ki je poskrbela za celotno organizacijo. Hvala tudi zunanjim sodelavcem.

Vsi zaposleni Vrtca Ciciban Sevnica želimo otrokom in staršem brezskrbne počitnice in srečno iz vrtca v šolo.

 

Maja Žibert, vodja tima

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost