Povezovanje preko meja z eTwinningom

V našem vrtcu smo ponosni, da smo del eTwinning skupnosti, evropske iniciative, ki prinaša revolucijo v načinu učenja in poučevanja. eTwinning nam omogoča, da preko digitalnih tehnologij vzpostavimo stik z vrstniki in vzgojitelji iz različnih evropskih držav, sodelujemo v skupnih projektih in delimo znanje ter izkušnje.

Z eTwinningom naši otroci odkrivajo bogastvo in raznolikost evropskih kultur, se učijo novih jezikov in razvijajo digitalne veščine, ki so danes ključnega pomena. Program spodbuja ustvarjalnost, inovativnost in radovednost, hkrati pa krepi občutek evropske pripadnosti in medsebojnega spoštovanja.

Skupni projekti z vrstniki iz drugih držav omogočajo otrokom, da razvijajo komunikacijske sposobnosti, se učijo timskega dela in kritičnega razmišljanja. eTwinning prinaša učenje v sodobno dobo, kjer so meje zgolj virtualne, znanje in prijateljstva pa resnična in trajna.

S sodelovanjem v eTwinningu naš vrtec postaja del širše evropske izobraževalne skupnosti, kjer skupaj gradimo bolj povezano, razumevajočo in odprto družbo za naše otroke. Vabimo vas, da skupaj z nami odkrivate nove horizonte učenja in rasti preko eTwinninga.

My dear kindergarten – diferent countries & cultures.

Kids talk about nature