SPOŠTOVANI STARŠI

Še malo, pa bomo pod streho pospravili še eno šolsko leto. Takšnega leta ni bilo v nobenem načrtu pa smo vseeno zmogli. Z veliko sodelovanja, dogovarjanja in dobre volje. Skupaj zmoremo vse.

Naše »vstopnike« bomo počasi spustili, da odletijo in razprejo krila ter odprli vrata novim otrokom. Žal letos nismo mogli organizirati skupnega srečanja za vse starše novincev. Vzgojiteljice posameznih oddelkov bodo to nalogo opravile same, v manjših skupinah. Poskrbeli bomo za varnost in zdravje, hkrati pa vas bomo opremili z vsemi pomembnimi informacijami, ki jih potrebujete za čim manj stresno uvajanje.  Veselimo se novih izzivov in teh ne bo malo. Zavedamo se, da je mesto v vrtcu potreba, ki jo moramo zagotoviti. Naše kapacitete so žal premajhne in ne moremo zagotoviti prostora za vse, ki bi se to leto želeli vključiti v naš vrtec. Veseli nas, da se tudi tu stvari premikajo, iščejo se rešitve in naša ustanoviteljica, Občina Sevnica, je sprejela odločitev, ki ponuja trajnejšo rešitev.

Ta trenutek že tečejo dela na lokaciji Centralni vrtec. Pridobili bomo tri nove igralnice 1. starostnega obdobja in s tem bo zagotovljeno mesto za vse otroke s čakalne lestvice.

Zaradi del bo en oddelek obratoval v začasno preurejeni zbornici, ovirana bo dostavna pot in začasno zaprt vhod Palčki. Starši boste do svojih oddelkov prišli skozi srednji vhod. Seveda boste o tem pravočasno obveščeni. Prizidek bo dokončan pred naslednjim poletjem.

Skratka: Vsem, s katerimi se dnevno srečujemo pri svojem delu, želimo obilico optimizma in strpnosti.

Našim otrokom pa: Pridite, bomo skupaj odkrivali svet.

                                                                                                          Ravnateljica Tanja Sorčan

                                                                                                          s kolektivom Vrtca Ciciban Sevnica.

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost